Razlike med moškimi in ženskami so očitne

Ne le vprašanja in odgovori, nesporazume pogosto povzroči tudi misel enega od partnerjev. Nemalokrat se zgodi, da govorita iste besede, a vsak svoj jezik drug mimo drugega. Posebno takrat, ko gre za ljubezen. Ženske vzdihujejo: »Saj me sploh ne razume.« In prav imajo, kajti moški pojmujejo nekatere fraze ali besede v določenih okoliščinah po svoje in drugače kot ženske.

Zelo si ljubezniv/ljubezniva. S tem stavkom želi ona povedati, da je moški simpatičen in ji ugaja. On razmišlja: lepotica sicer ni, je pa razgledana in dobra sogovornica.

Rezultat iskanja slik za moški in ženske

Bodiva prijatelja! Ženske namenijo te besede tistemu, s katerim se rade družijo in lahko skupaj z njim počnejo skoraj vse – le v ljubezensko razmerje se ne želijo zaplesti. Pri moških se za njimi skriva ravno nasprotno mišljenje: s prijateljico si lahko privošči skok čez plot, seveda brez obveznosti in prisiljenega druženja.

Rad/rada te imam. Ženske pogosto izrečejo ta stavek, z njim pa želijo izraziti sestrsko ali bratsko ljubezen in iskrena čustva. Moškim gre težje iz ust, zdi se jim dovolj močan, da ga enačijo z ljubim te.

Bilo je lepo. Za besedami žensk se skriva želja, da bi za vedno ostala skupaj. Moški pokažejo zadovoljstvo, saj so prišli na svoj račun – ne le v ljubezni, temveč tudi na drugih področjih, ko jih izrazito zanimajo.

V kratkem te pokličem. Ženske želijo povedati, da se bodo oglasile v najmanj treh dneh in ohranile stike, moški pa se bodo na klic morda spomnili čez nekaj časa, čeprav je zelo verjetno, da bodo pozabili.

Nisem lačen/lačna. Ženske: paziti moram na težo, najbolje bi bilo, da naročim le solato ali se večerji odpovem. Moški: na krožniku pusti večino hrane, ker mu okus ne tekne, pa naj bo v restavraciji ali doma.

Dobro si videti. Ženske si mislijo: zares je čeden in poln svežine, le kdo mu je svetoval to kombinacijo oblačil? Moški so s komplimenti bolj varčni, za temi besedami pa se prav lahko skrivajo ugotovitve, da je bila že bolj privlačna in seksi.

Imava svobodno zvezo. Njene besede izražajo zadovoljstvo, da se lahko v prostem času posveti vsakomur in vsemu, kar jo zanima. Njegove misli večkrat zaidejo na stranski tir, saj si lahko brez škode za partnerstvo privošči skrivno avanturo ali romanco.Rezultat iskanja slik za prepiri med moškim in žensko

Imaš krepko postavo. Ženska občuduje njegovo atletsko telo in se sprašuje, kako pogosto hodi na fitnes, moški pa obzirno pove, da bi lahko izgubila kakšen kilogram.

Zmenek je bil odličen. Ženskam veliko pomeni šopek rož, dobra restavracija, večerni sprehod in nežen poljub. Moški je na zmenku več kot zadovoljen, če mu ona skuha dobro jed in si lahko medtem ogleda športna poročila, na koncu pa pristaneta v postelji.

Če ženska natančno opazuje moškega in proučuje njegov izraz, bo začutil, da ga je spregledala, in dobil neprijeten občutek, da mora spregovoriti o svojih čustvih.

Moški pojmujejo nekatere fraze ali besede v določenih okoliščinah po svoje in drugače kot ženske. Nič čudnega, da sledijo nesporazumi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja