Ali je dovolj, da imamo na delovnem mestu oblečene le dobre delovne hlače? Ne, to nikakor ni dovolj. Če imamo delo kot so na primer gasilci, gozdarji, gradbinci in podobno samo eno dobro delovno oblačilo nikakor ni dovolj, potrebna je celotna kar pa vključuje, dobro delovno obutev, delovne jakne, delovne čelade in podobno. Ta dela uvrščamo med bolj težavna, vsaj jaz, kajti vseeno je tukaj mnogo večja nevarnost za kakšno nezgodo in ravno zaradi tega je potrebno, da smo dobro oblečeni / obuti. To ni kot na primer delo v pisarni, kajti tam ti ne more pasti cigel na glavo, ali pa ne moreš pasti in kakšnega dvometrskega odra ali celo več, ne more pasti drevo nate, ali pa ne moreš biti ožgan od ognja v katerega se moreš podati kot gasilci, da rešiš ljudi, živali, objekt.

Delovna oblačila Snickers Workwear - Delovna oblačila Snickers Workwear

Ne rečem, vsako delo je posebej cenjeno in pri vsakem delu so težave, pri vsakem delu se lahko kaj pripeti, vendar so pa določena dela kot ta malce bolj nevarna kot pa druga. Seveda pa je obvezno potrebno vsako delo posebej ceniti! To pa vsekakor. Veliko je ljudi, ki govorijo čez kakšna druga dela, samo njihovo je najbolj mučno, ravno pri njih ni nič ok in samo oni se mučijo v službi, vendar lepo prosim, včasih se je potrebno postaviti tudi v kožo drugega. Morda le ta človek izgleda, da ima vse porihtano, da je njegova služba najbolj bleščeča od vseh, ki obstajajo, ampak to je videti le navzven, nikoli pa ne morete vedeti kakšno bitko bije nekdo od znotraj.

Lahko, da ima težave v službi, imam kakšen težaven posel, ki ga more skleniti in ga je zelo strah, da bo vse padlo v vodo, lahko je nekaj xy. Poanta vsega je ta, vsako delo cenite, kajti vsako delo ima svoje prednosti in slabosti. Ni slabih in ni dobrih služb, vsako delo je in more biti enako cenjeno, kajti če ne bi bilo delavcev za določene službe in bi obstajale samo službe na nekih visokih položajih kjer samo lepo sedimo v pisarni in se šalimo, pijemo kavico, ja svet bi bil perfekten, ampak da ljudje in svet gre naprej je potrebno zapolniti vsa delovna mesta in vsako posebej lepo ceniti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.