Pri Modul-design pravijo, da je vgradna omara, omara ki bo zadovoljila vsa vaša pričakovanja!

Le kako ne bi, ko pa je popolnoma prilagojena vašim željam.

 

V zadnjem času so vgradne omare postale pravi trend pri opremljanju stanovanj, saj z njimi izkoristite prostor, katerega z navadnimi klasičnimi omarami ne bi mogli. Ovira niso niti stikala, razne inštalacije in podobno. Nad omaro ni niti praznega prostora, kjer bi se nabiral prah, tako da bo brisanje prahu na omarah postalo preteklost!

Poleg vsega tega, pa imate proste roke tudi pri izbiri notranjosti vgradne omare, ki ima lahko več predalov in polic, ali pa več prostora za obešalnike – odvisno od vašega načina shranjevanja oblačil.

Izbirate lahko tudi zunanji izgled vaše vgradne omare. Izbirate lahko med široko paleto barv ali celo motivov – za bolj drzne je zunanjost lahko potiskana po vaših željah – mogoče z motivi narave ali pa vašim poročnim dnevom. Lahko ji dodamo klasična krilna vrata z elegantnimi ročaji ali pa se odločite za drsna vrata.

 

In če želite ustvariti vtis večjega prostora so vrata z ogledalom odlična rešitev, s tem pa bo tudi vaš izgled vedno pod nadzorom. Omara naj bo prilagojena prostoru, pri čemer morate upoštevati barve in materiale v okolici, že obstoječe pohištvo, stene in tla, velikost in osvetljenost prostora in seveda vaš osebnostni stil. Individualnost in izvirnost sta zagotovljena.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja