Imate problem z androidom ali iphonom? Se vam prehitro prazni? Grete nekam in vas je strah, da se bo mobitel spet prehitro spraznil? Brez skrbi, vse se da urediti! Zakaj si ne bi kupili prenosnega usb polnilca? To lahko imate vedno ob sebi, in nikoli vas ne bo navdal strah, saj boste vedeli, da bo telefon lahko vedno napolnjen, pa četudi se med potjo sprazni.

low-battery
Joj ne! Prazna baterija!

Še posebej, če ste bolj poslovni tip človeka, in veliko uporabljate mobitel, veliko kličete, pišete sms.e, ter pošiljate maile preko mobitela, potem se mi zdi to kar precej uporabna zadeva. Ponavadi je vedno tako, da ko se vam izprazni, ravno takrat pričakujete najbolj pomemben klic, ali pa bi morali vi kam poklicati, in ravno v tistem trenutku to ni mogoče. Ne obremenjujte se več s tem, saj se da tudi to težavico s preprostim načinom odpraviti.

Noben problem ni tako težak, da se ga ne bi dalo popraviti, kajti za vsako težavo se najde rešitev! Vedeti morate, da so mobiteli kar več obremenjeni v primerjavi z včasih, saj danes je na njih vseh vrst aplikacij, ki jih včasih ni bilo, zato je tudi baterija mnogo več dni držala. Sedaj pa več brskamo po spletu, igramo igrice, bolj hitro se bo vse izpraznilo! Zato naredite sebi dobro, ter si kupite prenosni usb polnilec tukaj.

Tags:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja