Hočeš novo kuhinjo? Nočeš pa prav tako zanjo dati celega premoženja? Hitro pojdi na splet ter poišči kuhinje v akciji in sigurno boš našel nekaj zase! Na spletu najdeš res marsikaj, in ko najdeš, vidiš to je to, greš osebno v salon kjer imajo te kuhinje in še v živo pogledaš, če je to res to kar hočeš imeti doma, se vsedeš v salonu s prodajalcem in skupaj izrišeta ven kuhinjo, tako da lahko dobiš predstavo kako bi na koncu vse izgledalo, in če ti je to sploh res všeč.

Image result for moderne kuhinje

Če ti ni všeč postavite nato poiščeš drugo, alternativno rešitev in sigurno se pride do neke skupne točke na koncu, da je celoten paket brilijanten in točno to kar ste si zares želeli, ni res? Ooo seveda da je. Kuhinja je namreč kot avto na nek način, prav tako je draga (seveda odvisno o kakšnem cenovnem rangu razmišljate), prav tako je ne morete 123 kupiti kot tudi ne avta, saj ga ne boste imeli le za en dan in nato zamenjali, sploh če kupujete novega.

In kuhinja je enak »šmorn«, moreš si vzeti čas, dobro premisliti kaj je zate, kaj ni, kaj hočeš. Prav tako vam resnično in toplo priporočam, da preden greste v salon, da si doma malo vizualizirate kaj želite, kako bi radi da izgleda, da si izpišete mere kuhinje, kajti s tem ko pridete do prodajalca in mu poveste kaj točno želite, vam bo on oziroma ona znal mnogo bolj pomagati pri izbiri tiste prave kuhinje kot pa če pridete tja s prazno glavo, niti malo zamisli, nič mer in pač popolnoma nič od nič.

Prodajalec si bo tako mislil svoje, da pridete po nekaj kar niti sami ne veste kaj hočete, vi pa boste odšli nato praznih rok, niti malo ne boste vedeli več kaj hočete imeti kot pa ko ste prišli. Če hočete res dobiti tisto »the one« kuhinjo morate tudi sami pri sebi vedeti nekaj stvari, da jih znate povedati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja