Za bioresonanco ste verjetno že slišali, kajne? No, na hitro povedano, če slučajno ne veste kaj je to. V glavnem, bistvena stvar te bioresonance je poiskati vzroke, ki povzročajo določene motnje v organizmu in jih pretvoriti v okrepljena fiziološka nihanja,  ki na koncu vrnejo naše telo v tisto pravo ravnovesje.

Ta metoda tudi pospešuje samozdravljenje organizma kot celote, pri čemer organizem preide v  akutno stanje, s tem pa se simptomi bolezni ojačajo, da jim da vedeti, da so z dražljajem uspeli vzbuditi vaš imunski odziv. Napravca s katero vse to počnejo, da naredijo terapjio je bioresonanca trikombin, ki pa je frekvenčni generator, katerega je razvil Alan E. Baklayan. In ja, lahko rečete, eh, to ne pomaga, vendar bodite takšnega mnenja raje, da vse prej, preden pošinfate nekaj, da prvo preizkusite.

Vsaki stvari morate dati možnost, kajti na koncu je vedno tako, da tistemu, čemur že v štartu rečemo NE, tega nočemo, to ne bomo naredili itd., to je na koncu vedno najboljše. To je enako, če gremo v trgovino in nočemo kupiti določene stvari v trgovini, ker je pač cenena, na primer kakšna kuhinjska zadeva, ampak hočemo kupiti tisto dražjo, ker je »kao« boljša, ker je pač dražja.

Ampak ne, ni tako! Zelo velikokrat je danes to kar je najbolj poceni lahko mnogo boljše kot tisto za kar odšteje veliko eurčkov. In enako je tukaj pri bioresonanci, ne moreš vedeti, da ni okej, dokler ne preizkusiš. Šele, ko preizkusiš pa lahko poveš mnenje, če je za kaj ali ni. Vendar naj ti prišepnem nekaj, … ljudje so nad bioresonanco kar navdušeni, ne bo ti žal. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja