Ahh, ta prelepa naša Slovenija, koliko smo po eni strani jezni in žalostni v kakšni državi živimo, ker ta politika tako uničuje vse skupaj, toliko smo lahko ponosni na to kje smo, kajti pokrajina je prečudovita, te gore, drevesa, reke, jezerca, tisoč in eno lepo stvar lahko najdemo pri nas, ampak to le če hočemo. Če smo venomer negativni, tako ne bomo nikoli nič pozitivnega našli v svojem življenju niti v državi kjer živimo. Slovensko rodoslovje in vsa ta zadevica je še kako pomembna za nas.

Zelo dobro je tudi, če vemo kaj o svoji prečudoviti državici, o preteklosti, o življenju v preteklosti, o ljudeh in podobno. Sama osebno obožujem zgodovino, rada prebiram o tem kaj se je dogajalo včasih. Določene zadeve so bile kar šokantne kaj se je dogajalo nasploh, po celem svetu ne samo pri nas, in ko prebiraš le to, se malce zamisliš sam pri sebi, da si pa lahko srečen, da si kjer si trenutno, vendarle ni tako kot pa je bilo.

So prednosti življenja včasih in so tudi slabosti, kot je tudi sedaj enako, določene sedanje stvari so boljše, določene slabše. Super bi bilo, če bi lahko med seboj pomiksali dobre stvari preteklosti in dobre stvari sedanjosti in bi bilo fantastično. Ampak vendarle, bodimo z vsako malenkostjo zadovoljni in srečni, malenkosti dandanes štejejo mnogo več kot pa nekaj velikanskega!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja