Življenje je sestavljeno iz drobnih trenutkov, ki so vredni spomina. Občutka, ko primemo za roko drago osebo, ko se nam na ulici nasmehne popoln neznanec, zadovoljstva, ko nekomu pridržimo vrata. Mnogo izmed takšnih majcenih, a dragocenih dogodkov je posledica naključja; na nekatere pa lahko vplivamo, tako da posvojimo vsakodnevne navade, za katere smo že zdavnaj ugotovili, da nas delajo srečne.

Pri Philipsu se zavedamo pomembnosti majhnih, a v resnici zelo pomembnih malenkosti v vašem življenju. Želimo doprinesti h kvaliteti vašega življenja, saj je vaše zadovoljstvo za nas dragoceno. Tako smo z mislijo na vas razvili naš najzmogljivejši mešalnik doslej, Innergizer iz kolekcije Avance, ki se bo učinkovito spopadel z vsemi nalogami vsakodnevne rutine. Blender je primeren tako za spontano darilo sebi kakor tudi za darilo za osebo, s katero bi radi preživeli več skupnih trenutkov – zakaj ne ob pripravi okusnega in zdravega napitka po vašem okusu? Zakaj bi za preživljanje prostega časa iskali lokal, kjer pripravljajo točno takšne sadne in zelenjavne napitke, smutije in sokove, kakršni so všeč vam, ko pa si lahko zagotovite možnost, da si svoje najljubše osvežilne pijače vsakodnevno pripravljate kar v udobju domače kuhinje?


Mešalnik

DO POPOLNIH SMUTIJEV Z MOČJO 2000 W IN 45.000 VRTLJAJI NA MINUTO
Izjemno zmogljivi pulzni mešalnik Innergizer s snemljivim pokrovom in priloženim tlačilom, kar petimi prednastavljenimi načini priprave osvežujočih napitkov in desetimi nastavitvami hitrosti vam bo zagotovil dovolj manevrskega prostora za pripravo točno takšne pijače, kakršne si želite. Blender iz serije Avance se med drugim odlikuje tudi s praktičnostjo, ki mu jo omogočajo funkcija samodejnega izklopa, možnost preprostega shranjevanja kabla in zaslon LED, ki vam bo precej olajšal uporabo aparata.

TIHA UČINKOVITOST
Leta 2016 je neodvisni laboratorij opravil raziskavo, v kateri je bil mešalnik Innergizer postavljen na test s hruškami, jagodami, peso in paradižnikom. Rezultati so pokazali, da lahko mikser iz danega sadja in zelenjave iztisne do kar 97 % več hranljivih snovi! Poleg tega se lahko mešalnik uspešno spopade tudi z bolj težavnimi živili, kakor so gomolji, semena, oreščki in led.
Kljub velikemu številu vrtljajev rezalne enote in visoki moči mešanja je blender Innergizer izjemno tih, saj mu povzročanje prevelikega hrupa preprečuje posebna kupola za preprečevanje hrupa. Tako med pripravo napitkov zgodaj zjutraj ne boste motili preostalih članov družine ali sosedov.

NEZAPLETENO ČIŠČENJE
Vse dele mešalnika, razen glavne enote, lahko enostavno očistite kar v pomivalnem stroju in si prihranite ročno umivanje.

DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA ZA LETA ZDRAVIH IN OKUSNIH ZAJTRKOV
Služil vam bo dolgo, saj je 2,2-litrska posoda za pripravo napitka skorajda neuničljiva, poleg tega pa boste lahko mikser zaradi kar dveletne mednarodne garancije uporabljali resnično brez skrbi. Mešalnik ima tako visoko stopnjo obstojnosti, saj je njegovo glavno ohišje izdelano iz nerjavečega jekla, posoda pa iz tritana; nastavki so iz plastike in ABS-a.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja