Kako jemati CBD kapljice? Ni tako težko, to še znajo otroci. Našpricamo oz. kapnemo si par kapljic pod jezik in to je to, se lepo absorbira in voila. To je še lažje in hitreje kot pa skuhati kavo. O CBD.ju je v zadnjem času kar veliko govora, ljudje se kar veliko odločajo za nakup le tega. Zelo se pozna, da je tempo življenja hiter, in da smo vedno bolj v stresu in iščemo rešitve kako si pomagati, da bi bili kar se da čim bolj umirjeni in da bi dan pristali kar se da čim bolj sproščeno in v najlepšem redu.

Naj vam povem, za kakšen namen tudi sama uporabljam CBD. Uporabim ga takrat, ko vem, da morem videti taščo, ker me res pomiri, v večini si jih nakapljam zjutraj in zvečer, ampak če vem, da morem k njej na obisk ali pride ona k meni si pa kdaj kapnem še redi dneva in mogoče za vsak slučaj še kakšno več samo da prime in da se malce pomirim, hehe.

Ta zadevica ne pomaga samo kar se tiče zdravstvenih zadevic, da nam pomaga, da se stabilizira in tako naprej, pomaga tudi pri takšnih zadevščinah, vsaj pri meni, haha. Vem ja, sliši se smešno, ampak kaj naj, saj nas je kar veliko takšnih, ki se ne razumemo s taščami, takšno je pač življenje.

Glavno je le to da nam te kapljice pomagajo in da se koristijo v dobre namene in imajo tudi učinke takšne kot hočemo. Ker zakaj bi bila na obisku tečna, ker me spravi s slabo voljo, če pa sem lahko pomirjena in normalna ter tudi moje zdravje je tako bolj varno, ker se ne bom sekirala za nič. Srečna sem, da sem našla to stvarco, ker je res vredna vsakega eurčka!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja