Vedno več nas je ljudi, ki se ukvarjamo s športom to je dejstvo. Včasih se mi zdi, da se niso toliko ukvarjali z le tem, ali pa se nisem tako zavzela, pa se šele sedaj, ko se sama dnevno ukvarjam s športom. In res, eno leto se aktivno ukvarjam z njim in se je tudi moje počutje konkretno izboljšalo, da pa ne govorim kako se je moja omara napolnila s športnimi oblačili, pravi freak sem postala s temi oblačili.

Pa ne samo oblačila, zdaj sem našla pe druge stvari, to je recimo zdaj pametna zapestnica, katera se mi zdi fajn za športnike, saj je taka bolj športna, vsaj meni tako deluje. Super je, ker imaš popoln pregled na uro, na ekran v vsakem vremenskem razmerju se bo lepo videlo nanjo, potem tudi če imaš tole zapestnico blizu mobilnega telefona te tale zapestnica opozori na sms ali pa klic. Zraven vsega tega meri še srčni utrip, trenutni pritisk. No in ravno zato pravim, da je popolna za športno aktivne ljudi. Meni je najbolj všeč, ker ko grem tekati me ura prav nič ne moti, kot pa tiste navadne ure, ko so pač bolj za čez dan, ko nisi športno aktiven.

Rezultat iskanja slik za running with smart bracelet

Namreč grem dnevno tekati, saj imam kužka in logično, da se mora tudi on malo premigati, zato imava dnevne sprehode in dnevna tekanja, saj je nemško – kraški ovčar in tile kar potrebujejo veliko gibanja. Če se hočeš dnevno gibati je enkratno, če imaš psa, saj če se ti ne bo dalo iti, če recimo nimaš nobene hišne živali, če pa jo imaš pa moreš iti, nimaš izgovora, da ostaneš doma, tam pa je nuja, če hočeš ali nočeš, treba je! Sprva je malce težko, ko dobiš psa, sploh če nisi navajen dnevno hoditi na neke daljše sprehode je potem to kar šok ampak se obrestuje, tudi za človeka je to super, saj se njegovo telo malce prekrvavi, malce premiga, da niso same zaležanine. Ampak, kot sem rekla, to je potrebno delati potem vsak da, 365 dni na leto, brez izgovorov „ni mi“.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja