Si želite ohraniti hrano svežo in okusno še dolgo? Za to potrebujete zmogljiv hladilnik, s primerno temperaturo, v katerem imajo živila ustrezne pogoje, za dolgotrajno svežino. Hladilniki, proizvedeni s strani znamke Miele, omogočaj prav to.

Mielejevi hladilniki imajo posebno funkcijo DynaCool, ki poskrbi, da je v celotnem hladilniku enakomerna temperatura. Tako ni več pomembno, na katero polico boste postavili živilo, saj so prav na vseh policah enaki pogoji. Ta edinstvena funkcija je posebnost Mielejevi hladilnikov, saj imajo običajni hladilnikih različna temperaturna območja, na primer, zgoraj topleje in spodaj hladneje. Tako lahko brezskrbno in brez strateškega načrtovanja, kam shraniti katero živilo, ohranite njihovo svežino.

Posebni pogoje za občutljiva živila

Za posebej občutljiva živila, ima Mielejev hladilnik tudi posebno območje PerfectFresh, ki lahko živila ohrani sveža do 3-krat dlje. Gre za temperaturno območje med 0 °C in +3 °C, ki ustvari idealne pogoje za daljšo obstojnost mesa, rib in številnih mlečnih izdelkov. Tudi sadje in zelenjava imajo v Mielejevih hladilnikih prav posebno mesto, in sicer predal, ki jim zagotavlja vlažnost in tako optimalne pogoje za shranjevanje z idealno temperaturo in visoko zračno vlažnostjo. Vaša živila, imajo tako zagotovljene popolne razmere in lahko ostanejo primerna za uživanje še dolgo.

Prijetna osvetlitev vas vabi, da si pripravite okusen obrok

Ker se v hladilniku nahaja hrana, je pomemben tudi izgled, ki vas privablja, da si iz njega vzamete svežo zelenjavo in si pripravite okusen obrok. Mielejevi hladilniki so tako skrbno oblikovani in posredna osvetlitev ustvari prijetno vzdušje in poudari žlahtnost materialov. Svetleče diode ne zahtevajo vzdrževanja, vendar razsvetlijo notranjost aparata in olajšajo vašo izbiro. V primerjavi z običajnimi žarnicami, so svetleče diode posebej varčne in imajo bistveno daljšo življenjsko dobo.

Enostavno čiščenje

Čiščenje hladilnika lahko zahteva veliko časa, saj morate ročno pomiti vsako polico posebej. Materiali v Mielejevi hladilnikih so zato skrbno izbrani. Police so izdelane iz visokokakovostne prosojne plastike (SAN), kar jih dela še posebej odporne proti rezanju, kemikalijam in visokim temperaturam. Vzdrževanje čistoče, v hladilnikih znamke Miele, ni več problem, saj so vse police v vratih serij aparatov K 10.000, K 20.000 in K 30.000 enostavne za pomivanje v pomivalnem stroju (do temperature 55 °C). Ročno čiščenje polic tako ni več potrebno, kar vam olajša vzdrževanje čistoče in higiene, ki je v hladilniku polnem hrane, bistvena.

Energijska varčnost

Energijska varčnost je še ena izmed prednosti Mielejevih hladilnikov, saj le-ti dosegajo najboljše vrednosti energijske učinkovitosti. Učinkovit hladilni krogotok in sodobni izolacijski materiali omogočajo tudi najboljše razrede energijske učinkovitosti A++ in A+++, pri veliki zmogljivosti in fleksibilnosti, ki vam omogoča brezskrbno hranjenje živil. Na ta način lahko zmanjšate stroške, hkrati pa varujete naravne vire.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja