Delo, delo, delo,… Je tako tudi pri vas doma? Zdi se mi, da vedno, ko doma nekaj popraviš, preurediš karkoli pač imaš namen, vedno se najde potem še kaj kar je še treba urediti. Nekako nikoli ni konca. Če malo bolje pomislimo je to verjetno zato, ker čas se vedno bolj spreminja in želje tudi. Prihajajo novi trendi, nove modne kreacije in nekako vedno hočem biti v stilu in v koraku s časom, zato pa tudi vedno bolj urejamo naša stanovanja, hiše.

Related image

Nekako nočemo zaostajati. In mogoče je tudi malo to, da je življenje preveč tečno, če se sploh nič ne dogaja in s tem, ko venomer nekaj “prčkamo”, delamo, se nekaj novega dogaja. In nekako je to tudi smisel življenja, zato pa tudi živimo. Ne živimo zato, da se rodimo in umremo, vmes moremo tudi marsikaj izvedeti, se naučiti, biti kreativni in tako naprej. In ja, pri nas doma je tako, da se vedno tudi nekaj dela. Priznam pa, da sem tudi človek, ki nekako ne morem biti na miru, vedno najdem, da bi nekaj spremenila in všeč mi je tako, da sem tako inovativna.

Pa magari premaknem mizo in sedežno v dnevni sobi, pa je to zame že neka velika sprememba. Zdaj sem celo šla tako naprej, da sem si kupila na laserski meter.si meter, da enostavno 123 izmeriš, če kaj delaš in ne rabiš po dolgem postopku meriti. Samo vklopiš ta meter, pristaviš tam kamor je treba, da ti vse izmeri in dobiš točno mero na cm natančno.

Res super zadevca. Če še nimate resnično priporočam. In ja, če se vam zahoče, da nekaj spremenite doma, to tudi naredite. Zakaj pa ne. Življenje je namenjeno temu, da izkusimo vse plati kar le lahko. Če se vam zahoče, da prestavite nočno omarico v sobi jo dajte, če se boste počutili bolje in se vam bo zdelo, da bo to naredilo spremembo v sobici, zakaj pa ne!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja