Ste že kdaj nakupovali kakšne posebne igračke za posteljne igrice? Če še ne sex shop čaka na vas, da si omislite kakšne, da bodo vaši dnevi bolj pestri in zanimivi. Naj vam podam en lep primerček kako si lahko naredite dan malce poseben. Zakaj bi bil vsak dan enak, sploh vikendi, zakaj bi šli samo v trgovino, pa na kavico kot vsak vikend, kajti med tednom je najverjetneje to težje, da bi si vzeli čas zase, ker smo večina vsi v službah.

Related image

Ampak med vikendom bi si lahko s svojo boljšo polovico privoščili čas samo za vaju dva. Lahko gresta fizično kam v trgovino s sex zadevicami, lahko pa se vsedete doma za računalnik in greste na splet, če vas je morda sram iti fizično kam, da vas slučajno ne bi kdo prepoznal, kajti ta tema o spolnosti je danes še vedno takšna, da ali je vse sram ali se pa na račun tega delajo vsi norca, čeprav smo (vsaj v večini) vsi spolno aktivni, skoraj noben ni izjema, že zaradi tega ne, ker pač preprosto moreš se kdaj sprostiti in veliko, ogromno sproščanje je ravno sex pa naj reče kdo da to ni res, ker je.

Sprostitev ni samo to, da greš na jogo ali na meditacijo, da bereš knjigo ali pa greš s prijateljem/prijateljico na kavo. Ja je tudi sproščanje, vendar poznamo še tudi sproščanje takšno katero nam daje prečudovit užitke, vendar se moramo le prepustiti toku in nas se sme biti strah oziroma sram. Bodite drzni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja