Profarm vam bo omogočil delo v toplem in brezvetrnem prostoru s protivetrnimi mrežami za hlev, različnih tipov.

Na voljo imajo protivetrno mrežo za hlev primerno za zapiranje manjših odprtin s togim vpetjem, možnostjo namestitve na okna in uporabo za rolo sisteme. Mreža je sestavljena iz poliestrskih vlaken, ki so prevlečeni s PVC-jem in ima 90 % zaviralnost vetra in 70 % prepustnost svetlobe.

Mreža primerna za pokrivanje večjih odprtin ima podobne lastnosti, le da ima mreža 96 % zaviralnost vetra, širša vlakna in večje luknjice med vlakni, ki naredijo mrežo močnejšo, obenem pa je manj podvržena umazaniji in njenemu nabiranju na mreži.

Profarm ima tudi vsesplošno uporabno protivetrno mrežo, ki je primerna za zavesne sisteme, je odporna na pregibe, negorljiva in izjemno živih barv. Zaviralnost vetra je 80 %.

Ponuja pa vam tudi prozorno PVC ponjavo z mrežno ojačitvijo, ki ne prepušča zraka in je izjemno UV stabilna.

 

Ponudba protivetrnih mrež za hlev je pri podjetju Profarm velika, izberite tisto ki bo ugodila vsem vašim pogojem!

2 Comments

  1. Pozdravljeni,

    Iščemo protivetrno zaščito za kozolec, da nam veter ne bi nosil pod streho dežja in snega. Na eni strani je širina 267 cm ustrezna (potrebujemo zaščito v dolžini 12 m), na drugi strano pa bi potrebovali dvojno širino tkanine ( 5 m +), pa tudi te v dolžini 12 m. Zanima me ali bi nam lahko dobavili potrebno tkanino in kakšna bi bila skupna cena.

    Hvala in lep pozdrav,
    Tomaž

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja