Kličemo vse ljubitelje žlahtnih kapljic! Imate doma več vrst vina, ki jih pridno shranjujete za prav posebne priložnosti? Posebna vina si zaslužijo posebno mesto. Predstavljamo vam elegantno Mielejevo vinsko vitrino, ki bo vaša vina naredila še bolj privlačna.

Z edinstvenim kompletom SommelierSet boste naredili poseben vtis na svoje goste s profesionalnim dekantiranjem žlahtnih vin. Ves pribor imate z novim kompletom sedaj lahko vedno pri roki. Vinska vitrina ponuja še eno prednost: Penino ali belo vino lahko okušate iz že ohlajenih kozarcev, steklenice vina pa lahko vedno optimalno hranite tudi po tem, ko ste jih že odprli. Proslavite najbolj pristne trenutke vašega življenja ob odličnem kozarcu žlahtne kapljice. Za vino, ki ga želite še posebej predstaviti imajo za vas tudi stojalo Selector. Steklenice se zdijo v pridušeni svetlobi vinske vitrine rahlo povečane in tako občudovalcu dajejo še večji vtis luksuza.

S FlexiFrame boste vsaki velikosti steklenice dali varen položaj. Prilagodljive rešetke za steklenice nudijo popoln položaj za prav vsako vrsto in obliko. Posamezne prečke lahko z eno potezo prestavite in tako prilagodite rešetko vsaki obliki steklenice. Vaše vino bo tako vedno shranjeno v optimalnem položaju.

Za čim bolj nežno shranjevanje vin so v Mielejevih vinskih vitrinah uporabljeni posebno optimizirani sestavni deli: Kompresor z izjemno mirnim tekom je še dodatno mehansko ločen od ohišja. Tako bo vino shranjeno v povsem mirnih pogojih.

Mielejeve vinske vitrine so opremljene z do tremi temperaturnimi območji, ki jih individualno uravnavate. Tako lahko hranite do tri različne vrste vina, na primer rdeče, belo in penino. Vsako pri optimalni temperaturi.

 

Funkcija DynaCool poskrbi za najboljše pogoje shranjevanja vina. Ventilator skrbi za kroženje hladnega zraka oz. za enakomerno temperaturo ter zračno vlažnost v celotnem hladilnem predelu. To pomeni konstantne pogoje shranjevanja za vaše vino, zračna vlažnost približno 50 % pa poleg tega preprečuje izsušitev zamaškov.

Ker je vinska vitrina ves čas v pogonu, je zelo pomembno, da deluje čim bolj tiho. Mielejeve vinske vitrine s sistemom Silence imajo optimiziran hladilni krogotok. Na kritičnih mestih so opremljene tudi z namensko zvočno izolacijo, tako da se lahko v celoti posvetite zgolj uživanju in okušanju vrhunskih vin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja