Pospravljanje je mnogo bolj zabavno, če vam pri tem družbo dela Mielejev Boost sesalnik brez vrečke za prah.  Za piko na i se boste z njegovo pomočjo znebili prav vsake mačje dlake, ki se skrivajo po vaših prostorih. Mielejevi Boost sesalniki brez vrečke za prah so vedno pripravljeni na bliskovito hitro čiščenje prav vsake še tako trdovratne umazanije.

Sesalnik brez vrečke za prah Miele Boost CX1 je opremljen s sistemom TrackDrive, kar omogoča, da vam gospodinjski aparat brez težav sledi povsod. Ob strani ima nameščena kolesca, ki skrbijo, da je sesalnik stabilen in da se drži svoje smeri. Tako se dragoceni kosi pohištva ter vratni okvirji ne bodo nikoli poškodovali. Poleg tega sesalnik omogoča enostavno, predvsem pa udobno manevriranje.

Sesalnik brez vrečke za prah Miele Boost CX1 ni zgolj izjemno zmogljiv, pač pa je tudi zelo kompakten. S svojo priročno velikostjo predstavlja idealno izbiro za tesne bivalne situacije, kjer je na voljo nekoliko manj prostora. Omogča presenetljivo udobno manevriranje in shranjevanje v majhnih prostorih. Zaradi majhne teže je priročen tudi za prenašanje. Vse samo zato, da bi vam šlo sesanje zlahka od rok.

Mielejev Boost sesalnik brez vrečke za prah je izjemno enostaven za praznjenje. Posodo za prah s pomočjo ročaja enostavno odstranite in jo z zgolj enim samim pritiskom na gumb izpraznite v koš za smeti. Praznjenje je izjemno higienično, saj ni nikakršnega neposrednega stika s prahom, medtem pa se posoda popolnoma izprazni.

Poleg enostavnega praznjenja, je Mielejev sesalnik izjemno udoben za rokovanje. Gibljiva pritrditev sesalne cevi omogoča ergonomično uporabo. Učinek vzvoda vam omogoča lažje manevriranje s talnim nastavkom, kar še dodatno razbremenjuje vaše zapestje.

Edinstvena kolesca DynamicDrive, ki so mimogrede vrtljiva za kar 360 stopinj, so uležajena na jekleni osi in opremljena z blažilniki udarcev. Gumirana kolesca nežno tečejo po vseh vrstah površin, so odporna proti obrabi in obenem tudi zelo vzdržljiva. Kdo bi si mislil, da lahko najdete vse v enem? Izjemno okreten sesalnik, posebej lahko premikanje ter varovanje občutljivih tal. Nikjer drugje kot pri Miele.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja