Moda, moda, moda. To je danes tako zelo pomembna zadeva, vsi gledamo da smo urejeni, da imamo na sebi lepa oblačila, lepo obutev, dobre modne dodatke. In vse to je super, fino, fajn, saj je treba dati nekaj nase. Že samo kakšne hude ročne ure so tista pika na i, nek dober dodatek, ki pomaga k našemu celotnemu outfitu, da nismo tako pusti, da se na nas opazi nekaj kar se blešči, kakšna dobra urca.

Rezultat iskanja slik za women and watch

Sploh ženske smo takšne, da imamo rade uhančke, pa zapestnice, ure, ličila, dobra oblačila, obutev, torbice in še bi lahko naštevali. Rade smo lepe, moškim pa je všeč, ko smo urejene in to je potem tista dobitna kombinacija. Moški pravijo ja, da jim je vseeno kako je ženska, da nimajo radi preveč urejenih in to, a dejansko nato vedno prej pogledajo eno zelo urejeno žensko kot pa eno skoraj nič. Ampak ja, ni dobro imeti preveč stvari na sebi, to nikakor da ne, ampak nekaj v mejah normale bi rekla, to je pa fajn. Ker samo ena drobcena stvar na človeku lahko naredi veliko spremembo.

Manj je velikokrat več! In recimo ure so super ne, kajti če smo oblečeni bolj v svetle stvari in imamo že dve barvi na sebi, lahko kombiniramo z uro enake barve, recimo če imamo na sebi črno – belo kombinacijo si izberemo tudi uro v eni izmed teh dveh barv, ali pa kakšna srebrna in podobno. Več barv ur imamo doma, bolj lahko kombiniramo glede na naša oblačila in obutev, to je pri urah res super, ker lahko delaš takšne outfite, da je kar joj, da ti lahko vsi samo zavidajo. Bodite drzni in upajte si. Skladajte skupaj barve, eksperimentirajte, kajti to je fino!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja