Lesene igrače za smeh in veselje vaših malčkov

V poplavi vseh igrač različnih vrst, ki prevladujejo na trgu, se včasih vprašamo, kaj naš otrok sploh potrebuje. Ne more dobiti vsega, kar želi, da ne bo razvajen, hkrati pa mu moramo vseeno zagotoviti kvalitetne igrače, ki mu bodo skozi igro pomagale dojemati svet in razvijati um. Če ste kot mladi starši izgubljeni v preveliki izbiri in kopici obrabljenih nasvetov, imamo rešitev – lesene igrače različnih oblik in vrst, ki bodo vašemu otroku pomagale razširiti obzorja in graditi nove ideje. Kaj to pomeni? Gre za kvalitetne igrače iz preprostega naravnega materiala, ki otroka zbližajo z naravo in krepijo njegove socialne sposobnosti. Takšne igrače so bile popularne včasih in bodo popularne še dolga leta, saj so tako rekoč zimzelene.

Učenje skozi zabavo

Izbirate lahko med številnimi lesenimi družabnimi igrami, ki jih lahko igrate z otrokom – tako boste skupaj kvalitetno preživeli čas, hkrati pa neposredno spremljali otrokov mentalni razvoj. Veliko iger je miselnih, med drugim lahko izberete tudi šah, spomin in pripomočke za igranje zdravnika. Če je vaš otrok sicer veliko sam, lahko s takšnimi družabnimi igrami odlično nadomestite izgubljen čas. Enako velja, če ima otrok težave s komunikacijo, prav s pomočjo družabnih iger bo namreč pridobil socialne veščine. Če mu bodo igre všeč, jih bo zelo verjetno želel igrati tudi s prijatelji.

 

Težave z matematiko? Izberite mu otroško računalo, s katerim se lahko igra in na zabaven način dojema matematične enačbe. Izbirate lahko tudi med številnimi poučnimi sestavljankami z različnimi motivi, ki krepijo ročne spretnosti in umske sposobnosti vašega otroka ter ga popeljejo v domišljijski svet konstrukcij. S pomočjo takšnih poučnih iger se bo vaš otrok na zabaven način naučil potrpežljivosti in se uril v natančnosti ter vztrajnosti. Za tiste otroke, ki imajo veliko energije, pa se najdejo tudi športni rekviziti, na primer lesene kolebnice. Zagotovo se sedaj že sprašujete, kam po lesene igrače, ki bodo razveselile vašega malčka. Najbolj široko in ugodbo ponudbo lesenih igrač najdete v Bags&More. Lahko se preprosto oglasite v eni izmed poslovalnic, obstaja pa tudi možnost spletnega nakupa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.