Kuhanje je eden tistih opravkov, ki nas čaka vsak dan. Vprašanjem, kot so kdaj, kaj in kako boste pripravili hrano, se pač ne morete izogniti. A ne glede na to, ali ste glavni kuhar v hiši, ali pa v kuhinjo raje zaidete le občasno, vas utegne zanimati, kako lahko transformirate svoje kuharske navade.

Odgovor? Kombinirane pečice z mikrovalovi. Ne samo, da te pečice skrajšajo čas kuhanja, temveč so kos skoraj vsaki jedi, ki jo želite pripraviti. In to skoraj avtomatsko.

Prednost Miele kombiniranih pečic je, da lahko delujejo klasično ali z mikrovalovi. V tej 45 cm visoki niši je namreč združeno vse najboljše; tako od klasičnih modelov, kot od mikrovalovnih pečic. Kakšen način delovanja boste uporabili, je popolnoma vaša izbira. Tako lahko recimo spečete okusno pecivo v klasičnem načinu, kasneje pa si za zraven v isti pečici pogrejete skodelico kakava. Seveda lahko obe funkciji uporabite istočasno ter si tako prihranite do kar 30 % časa.

Rezultat iskanja slik za miele pečice

S kombiniranimi pečicami z mikrovalovi lahko brez napora pripravite več kot 100 različnih jedi – popolnoma avtomatsko. Najboljše pri tem je, da ne potrebujete ves čas bdeti ob pečici. Kombinirane pečice namreč vsebujejo termometer za živila, ki meri temperaturo živila v središču in jed peče do stopinje natančno, kakor ste nastavili.

Moč mikrovalov lahko kontrolirate s pritiskom na tipko, pri čemer lahko uporabite funkcijo hitre izbire. Nastavljene časovne vrednosti lahko prilagodite po potrebi. Zjutraj lahko tako med pripravljanjem na nov dan pustite, da se skodelica kave ogreje na primerno temperaturo. Čez dan pa lahko pečico uporabite za hitro pogrevanje otroških stekleničk takoj, ko je vaš otroček lačen.

Vsi ljubitelji filmskih večerov ali pa preproste dobre pokovke pozor! Kombinirane pečice imajo prav posebno tipko, ki vam z enim samim dotikom hitro in preprosto iz zavojčka pripravi dišeče kokice. Potrebujete le še udoben kotiček in uživanje se lahko začne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja