Vipava prenočišče vam lahko ponudi res dober oddih. Oddih od katerega ne boste hoteli niti oditi od tam, da bi šli domov, ker vam bo tam tako lepo. In, če dosežete, da najdete kraj iz katerega ne bi hoteli oditi, potem ste res našli tisto pravo destinacijo, ki vam bo za vedno ostala v spominu.

Image result for vipava prenoščišče borea

Če pa je destinacija takšna, da ko je čas odhoda za domov, da vam je vseeno, če še ostanete tam ali greste domov, potem pa lahko veste, da je bila to točka za oddih, vendar ni pa takšna katero bi si zapomnili. Meni osebno je Vipava res top destinacija, pokrajina je takšna da te zasvoji.

Prav tako so mi všeč, izjemno všeč Brda, pa Kranjska gora, te tri pokrajine so mi blazno všeč, da če bi se mogla preseliti v te kraje bi se definitivno in brez odlašanja. Nekaj je v teh krajih, da te preprosto povlečejo vase in prav srečen si tam. In to so potem kraji, ki jim lahko rečeš posebni kraji brez odlašanja preprosto veš da je to to, čemur lahko rečeš THE BEST!

In ti kraji so velikokrat, če hočeš kdaj pač rezervirati določen termin zelo zasedeni, včasih celo za eno leto vnaprej, določeni hoteli, prenočišča. Ampak, če je potrebno se pač rezervira za leto vnaprej, ni res? Če hočemo nekam priti in iti nam je vseeno kako dolgo bomo čakali. Samo da se bomo imeli lepo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja