Otroci, otroci, oni venomer nekaj čarajo bi temu lahko tako rekli. Pa saj vem, tudi sami, ko smo bili majhni smo venomer se igrali, risali, barvali in zganjali norčije, kajne? No, sedaj vam bom malce pisala o pobarvankah, kako sploh najti brezplačne pobarvanke, da lahko naši mali sončki barvajo, kajti oni res ogromno barvajo in čečkajo, zakaj bi potem plačevali za pobarvanke, če ni potrebno. Jaz za moja dva veseljaka grem kaj na splet, vpišem v brskalnik pobarvanke, včasih dodam še brezplačne besedo zraven, čisto odvisno.

Rezultat iskanja slik za kids coloring

Pa pobarvanke so tudi na YouTube, sicer jih tam lahko otrok samo gleda, kako se pobarvajo ne more jih pa barvati, ampak je po eni strani tudi to pametno in pozitivna izkušnja, saj otrok malce vidi, kako se more točno in natančno barvati. Jaz se spomnim, ko sem bila še majhna, jaz sem vedno tako natančno in precizno barvala, da ni šlo popolnoma nič preko črte, vse je bilo tipi topi, potem pa so me še starši vedno pohvalili kako lepo barvam in še kdo drug, ki je videl moje barvanje in logično sem bila še bolj vesela in sem še bolj barvala in imela še več motivacije.

Vem, da so mi starši kupili takšne knjige s pobarvankami in sem iskala „hmm, katero pobarvanko bi pa danes pobarvala“, in katera mi je za tisti dan najbolj sedla v oči, tisto sem začela barvati, ampak sem zelo hitro pobarvala knjižice, ker sem na dan po par jih dokončala in to mi je bilo v res veliko veselje. Pa tudi danes bi morali otroci mnogo bolj se igrati igrati in zunaj skakati, ne pa nekateri starši, ko otroku kupijo tablico in nato na njej porabi ogromno časa pa še očke si kvarijo. Elektroniko pri nas dajemo čim bolj na stran, tako bo ko bosta malo bolj odrasla bosta ogromno na tem, ne rabita biti že zdaj, naj še kar malo počakata. Kako pa je pri vas doma? Tudi gledate, da so čim manj na teh elektronskih zadevicah?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja