Je kar težko včasih, ko si sam svoj šef, moreš se vsega sam domislit, moreš imeti vse preko kdaj je treba kakšne račune poravnati, kam, kje, kako je vse treba dati, imeti, in tako naprej? Hja je kar ja teh reči za urediti. Namreč jaz imam spletno stran s torbicami, in ko sem bila še na začetku, saj tam se še loviš, ne veš kako in kaj točno moreš narediti in vse to. No, jaz sem dodajala na splet torbice, in ker sem bila takšen „štor“ še na začetku, in ker sem delala zvečer, ko sem bila že cela utrujena, kajti ko si sam svoj šef nimaš samo 8 urni delavnik, in sem bila utrujena.

Rezultat iskanja slik za gostovanje

Vedela sem da bi morala iti spat in drug dan nadaljevati, ampak sem si rekla, to moram danes narediti, in sem se trudila. Dodajala sem torbice in pomotoma stisnila gumb izbriši! Cela sem bila panična kaj sedaj narediti, kajti nisem vedela kako se vse kar je bilo shranjenega dobi nazaj! Moj fant pa se malo bolj spozna na te zadeve in mi je pojasnil, da se da vse dobiti nazaj, kar me je konkretno pomirilo.

On je kontaktiral Hostko, saj imajo najboljše gostovanje za WordPress, da se je pomotoma stisnilo, da se vse izbriše in da bi radi to dobili nazaj. Seveda, njihova odzivnost je res hitra, zelo! Rekli so, da ni problema in da bodo uredili to težavico. Ne spomnim se ali sem še isti dan ali naslednji dan dobila vse nazaj, ampak najbolj vesela sem bila, da je le bilo vse nazaj, kajti imela sem shranjenih res ogromno torbic in da bi šlo vso to dodajanje stran, koliko časa sem morala zato presedeti za računalnikom stran, jaz ne vem kaj bi naredila. Tako, da hvalabogu da delajo ljudje na tem gostovanju, da nam pomagajo, da nas rešijo težav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.