Kaj ti je bolje? Samo srajčka ali tangice? S čim ti je bolje presenetiti dragega? Samo v spodnjem perilu, ali samo v spalni srajčki, spodaj pa nič? Hmm, pomisli pri sebi in si odgovori. Življenje je takšno, da je to del življenja, spolnost je življenje in ljudje, sploh ženske imamo v tem veliko prednost pred moškimi, da lahko izkoristimo, saj za nas obstaja ogromno privlačnih oblačilc, ki jih lahko izkoristimo v intimne namene in pa tudi le kot oblačilo za po doma, pač odvisno kaj želite. Iz lastnih izkušenj vam povem, da sama zelo rada eksperimentiram, včasih uporabim eno metodo, drugič drugo, da je malce bolj zabavno. Plus tega mi je všeč brskati po spletu in naročevati nove zadevice.

Sexy nightdress sleeveslace made of lace

Sploh kar se tiče oblačil sem res obsedena s tem, kajti obožujem oblačila, čevlje, modo nasploh in shoppingiranje je moja strast. Včasih, ko nakupujem kaj, da presenetim partnerja iščem kaj bolj drznejšega, kajti ali ni bolj zanimivo biti v življenju drzen in da se ti dogajajo zanimive reči, kot pa da je skoz monotono, enako, dolgočasno? Ko postane dolgočasno, potem nam mine volja do življenja, ker je vsakdan popolnoma enak, saj se nič ne dogaja.

Pa to govorim v vseh stvareh v življenju, da je zelo pomembno, da se dogaja, tudi če hodimo na izlete ali smo samo doma je razlika, kajne? Logično, da tisti, ki bolj hodimo naokrog se nam več dogaja, kot pa tistim, ki venomer tičijo doma za štirimi stenami. Že če hodimo na kakšne pohode je to super, ker spet, gremo v naravo se nadihamo svežega zraka in spet je neka aktivnost več, ki se nam dogaja.

Potem lahko obiskujemo kakšne interesne dejavnosti, spoznavamo druge ljudi, spet se nekaj dogaja. Pač zelo pomembno je, da si v življenju popestrimo dneve, kajti tako še z večjim veseljem živimo in se zjutraj vstanemo polni motivacije in adrenalina ter komaj čakamo, kaj vse se nam bo lepega zgodilo v dnevu, ki prihaja. Bodite pustolovec in raziskujte!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja