Ženske smo pač takšne, da vedno rade izgledamo lepo na prav vsakem koraku. Rade smo urejene, rade smo v stilu, v koraku z modo in tako naprej. Ne samo, da smo lepo oblečene, imamo popoln make up, popolne nohte, potrebno je imeti tudi popolne trepalnice. Če smo že na nek način urejene pač moremo biti urejene v celoti. Marsikomu se zdi, da eh, trepalnic pa res ni potrebno urejati. Ja seveda, kaj ni potrebno urejati tudi trepalnice morejo biti urejene, kot celoten make up. Če imamo morda bolj svetle trepalnice je super, če si jih pobarvamo ali pa da nam jih malce uredijo gospodične, ki se res ukvarjajo s tem, kajti ja, trepalnice so en majhen dodatek v celoti, ampak naredijo res veliko.

Rezultat iskanja slik za trepalnice

Če smo na primer brez make upa in imamo urejene trepalnice ter mogoče še obrvi izgledamo vseeno, za moje pojme še vseeno dobro, lepo, urejeno. Nekako obrvi in trepalnice najbolj poudarijo našo celoto. Sama osebno, ko nisem naličena, ker se mi včasih preprosto ne da celote obraza ličiti si uredim le obrvi in trepalnice in sem popolnoma drugačna jaz kot pa če si sploh nič ne bi uredila.

Zato je super, če se odločite, da želite nekaj urediti na sebi, da si morda uredite to dvoje, ker nekako res poudarita vse skupaj, če se vam slučajno kakšen dan ne da ličiti po celoti obraza, ampak hočete pa vseeno izgledati lepo in ne zanemarjeno. Včasih se vam zdi, da je potrebno veliko, da ste popolne, ampak ne, včasih je potrebna minimalistična stvar, da ste popolne! Včasih majhna stvar naredi mnogo več kot pa ena res velika, velikanska stvar.

In najlepše ter najboljše pri tem, ko vam uredijo na primer v našem primeru trepalnice je to, da se potem ne rabite vsako jutro mučiti z njimi, jih urejati, kajti vsako jutro boste izgledale res popolno, eno delo boste imele manj, urejanje trepalnic in to vam zjutraj v jutranjih urah res veliko pomeni, vsaj meni, ko sem velik zaspanec in se mi ne da nikakor prej vstati in mi prav vsaka minuta ogromno pomeni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja