Vsi, moški in ženske, prav tako otroci želimo biti lepi, imeti na sebi lepe kose oblačil, lepo obutev, da ne govorim o modnih dodatkih kot so nova ročna ura, zapestnice in podobno. Če gremo lepo oblečeni mimo drugih ljudi, se bodo definitivno obrnili nazaj in nas še enkrat premerili s svojimi očmi, ampak ne zato, ker bi bili grdi ali pa kaj, ampak zato, ker so jim definitivno všeč na nas kakšne stvari, od oblačil, modnih dodatkov in tako naprej.

Rezultat iskanja slik za women with watch geneva

Naj se sliši še tako za lase privlečeno, ampak modni dodatki na človeku res naredijo takšno veliko piko na i, da je to nekaj neverjetnega. Že samo ročna ura naredi svoj čar in ženske izgledamo bolj ženstvene, moški pa dobijo še en večji kanček moškosti. Pomislite malo, sedaj apeliram na ženske. Če gre mimo vas moški, ki je lepo nadišavljen ima res top parfum, da ni ne preveč ne premalo naparfumiran, ampak vonj ima res omamen, da se stopite že samo od vonja.

Boste pogledale za njim? Seveda boste! Katera pa ne bi. Enako pa je recimo z ročno uro. Če greste mimo nekoga in ima sexy uro, valda da boste pogledali, če vam bo padla v oči . Izbira ure pa je tudi pomembna, da si izberemo pravo zase. Če imamo drobceno roko, si ne moremo kupiti ure, katera bo tako velika in debela, da nas bo na koncu dneva že roka bolela!

Pa tudi zelo smešno bi izgledali glede na to da ste morda drobceni z neko bikovsko uro. Recimo, če pa je oseba močnejša pa da ima manjšo uro pa ne izpade tako slabo, prav ok izgleda, ampak, če pa je prevelika zate pa res ni prav lepo za videt. Torej, vzemi si čas, lepo si preglej vso ponudbo ur, če iščeš na računalniku si lepo odpri zavihke ur katere so ti všeč in ko ti ostanejo recimo top 4 ure je potem izločanje lažje, da prideš do #1 ure! Simpl kot pasulj. 🙂

Rezultat iskanja slik za man with watch curren

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja