Vsi po zelo napornem dnevu vedno komaj čakamo, da pridemo domov in se vležemo na čiste rjuhe, sveže. To je nekaj najbolj čarobnega, ko si cel umazan od celotnega dneva, vendar ne umazan, da si cel blaten, vendar ko skačemo sem ter tja in se prešvicamo smo kot nekako zlimani od celotnega dneva in ko pridemo domov, se stuširamo ter gremo v svežo posteljo, joj to je nekaj najboljšega.

Posteljnina, da je ravno sveža, da jo še tisti dan zamenjaš, to sama osebno celo noč tako spim kot ubita pa če mi verjamete ali ne, sveža postelja in da si sveže umit od glave do pete to res spiš kot da se kdo s kladivom po glavi, nekaj najboljšega kar je možno! In najraje jih zamenjam za vikend, ko sem doma, tako da lahko tudi malce dlje spim zjutraj, saj je tako fajn spati, ko je vse novo, da je to med tednom, ko hodiš v službo težko narediti, da bi se vstal iz tako udobne postelje, tako zgodaj zjutraj. Koliko imate vi doma posteljnin?

Image result for posteljnina

Jaz jih imam nekje okrog 10 kompletov in vedno, ko grem v trgovino in da vidim kakšno res lepo, da mi pade v oči si jo moram kupiti, ker drugače ne bom mogla lepo spati. Imam jih nekaj, ki so bolj primerne za zimo, saj so iz bolj debelega materiala, potem imam jih nekaj svilenih, za vroče poletne dneve, da te ponoči lepo hladi in nekaj srednjega, da je toplo in ne prevroče, nekaj vmes v glavnem. Morda res pretiravam s temi posteljninami, vendar kaj če so take lepe in ne morem preprosto iz svoje kože, da si ne bi kupila ene.

Moj partner me že ima včasih dovolj in mi večkrat reče, da moram prenehati s kupovanjem posteljnin, ker jih imava že preveč, ampak nič ne morem, takšna pač sem. Pa vi, kako je pa pri vas glede posteljnin? J

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja