Si ena izmed tistih srečnic katera ima goste, dolge lase? Srečnica si, le to ti lahko rečem. Sama imam lase, ki so tanki, malce čez ramena še zrastejo, kako pa začnejo še bolj rasti preko ramen pa se mi že začnejo konkretno cepiti in trgati kot da nimajo več moči, da zrastejo še kaj več in ravno jaz ko sem si vedno želela imeti dolge, lepe, bujne lase, ampak kaj, ko mi lasje tega ne dovolijo in sem res prav žalostna. Sem pa razmišljala, če bi mi morda podaljševanje las lahko pomagalo, vendar me je po drugi strani malce strah glede na to da so lasje tanki, da jim le to podaljševanje ne bi še bolj škodilo?!

Image result for lasni podaljški

Poskusila sem že vse, od raznih šamponov, do mask, jedla sem neke vitamine, ki bi naj pomagali do boljših las, nič ni pomagalo, še vedno so enaki kot 10 let nazaj. In je res grozno, ko si želiš lepe dolge lase pa nikakor ni nič iz njih, ne moreš druga kot pa da si pač enostavno res žalosten. Vedno in vedno znova odlašam, da bi se pri kakšnem frizerju pozanimala kako je s tem podaljševanjem las ampak vedno, čisto vedno nikoli do sedaj še nisem, vendar sem si obljubila, da ko grem naslednjič k kakšnemu frizerju, da bom povprašala, drugače me naj koklja brcne.

Upam, da ni to le moj strah, da se pač ne da tega in da bom prišla tja in mi bo rekla,… seveda, ni problema, nič se bat, vse se da narediti in ti lahko brez skrbi naredimo. Upam, da bom slišala te besede, kajti malce imaš strah, ko sama pri sebi vidiš kako je, ko zrastejo malce preko ramen in skozi samo pokajo. Greš s prsti med lasmi in ti konice las enostavno ostanejo v rokah in si nato misliš, hmmm, čudno, da sploh imam še kaj las na glavi, hehe. Smešno je, ampak žalostno po drugi strani. Vse ženske si želimo biti lepe, sploh lasje so kot nek še zelo pomemben atribut pri nas in seveda, da nas užalosti če ne gre vse po planu. Ženske smo pač takšne, vedno iščemo neko perfekcijo in popolnost kar se tiče našega zunanjega videza. Ampak vedno moramo misliti le na najboljše, kajne!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.