Kako v bistvu izbrati in kupiti dober prenosnik? Ali je vedno dober in kakovosten samo čisto novi prenosnik ali so tudi rabljeni prenosniki dobri? Torej, če je kdo skeptičen, da so rabljene stvari slabe, da bodo hitro „hin“, da to vse skupaj ne bo dolgo delovalo se krepko moti. Vse je odvisno od tega kako in kakšen prenosnik najdete in morate tudi sami malce oceniti, če je dober ali ne.

Pri nas doma imam rabljen prenosnik, ki smo ga kupili nekje tri leta nazaj in še sedaj za naše potrebe kar mi delamo na njem, pa delamo včasih kar težke stvari, malce težje aplikacije in dela vse normalno. Recimo moj bratranec pa je prav tako kupil rabljen prenosnik samo od nekoga drugega ne tam kot jaz, nek prijatelj od prijatelja pa mu recimo venomer šteka, meni pa ne.

Rezultat iskanja slik za working laptop

Ker tam ko jaz kupujem ko kupujem tam mi res vse lepo razloži, prodajalec je takšen da če bo mala napaka ti bo to tudi povedal ne pa nekateri ko ti ne povedo za nobeno napako še neko večjo ne čeprav bi to bilo pomembno povedati sploh večjo napako!

Ta tukaj naš prodajalec pa vse lepo pove, lahko računalnik tudi preizkusiš, da sam vidiš kako hiter je in se na podlagi tega nato odločiš kako boš, in to je meni zelo lepa gesta ker zaradi tega boš tam tako ali tako nekaj kupil.

Mogoče, če te pri kakšnem zmoti kakšna majhna napaka, tistega mogoče ne boš vzel, boš pa vzel zato drugega, mogoče celo malo dražjega.

Pa še super so prenosniki, ker jih lahko vzameš v službo če kaj potrebuješ, v šolo (če dovolijo), na počitnice in še kam. V glavnem vedno si lahko na tekočem s stvarmi, lahko si privoščiš na počitnicah v večernih urah, da pogledaš kakšen filmček s svojo boljšo polovico in podobno. Tako, da so res izjemni tile prenosniki, dobro so to izumili!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja