Se vam je morda na delu zgodila poškodba? Morda poškodba na javni površini? Zdravniška napaka? Prometna nesreča? Nekaj xy? No, vsaka odškodnina za poškodbo vam mora v tem primeru biti povrnjena. Če ste nekje »staknili« poškodbo je vaša pravica, da prejmete oz. zahtevate odškodnino. Če ste imeli prometno nesrečo, seveda da boste le to prijavili in boste na koncu prejeli neko odškodnino. Pri nas doma je imel stric prometno nesrečo in je imel zlom reber ter nekaj z nogo in seveda je dal vlogo za odškodnino ter jo je na koncu tudi prejel.

Image result for odškodnina za poškodbo

Dobil je kar lep znesek, ampak bilo bi seveda bolje, če do prometne nesreče sploh ne bi prišlo in da bi bil že skoz cel in zdrav brez zdravstvenih težav, ampak kar je bilo je bilo, glavno da je živ! Saj poznate rek: »nesreča nikoli ne počiva.« Nikoli se ne ve kdaj bo kdo prišel v kakšen incident in bo zaradi tega prišlo do kakšne poškodbe.

Vedno moremo biti pripravljeni na vse ne glede na vse. Marsikomu se ne zdi pametno, da bi imeli še nek varčevalni paket in zdravstveni, ker jim je pač nesmisleno, a ko odplačaš toliko let kolikor pač imaš na primer narejeno zavarovanje pa prejmeš ven eno lepo premijo, en lep znesek in če se ti morda vzmes kaj zgodi še lahko kaj pobereš iz tega zavarovanja. Treba je gledati tudi iz te smeri, ko si pokodovan tako da ne moreš delati v službo ne moreš hoditi, treba je gledati, da boš imel za čez mesec, da se bo lahko preživelo, ni res? In zato je fajn imeti določene reči v našem življenju urejene, da smo na vsako stvar bodisi negativna ali pa še bolje pozitivna, ki se nam zgodi da smo pripravljeni na vse, da nas ne more nič presenetiti!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.