Spletnih strani je toliko, da včasih ne veš kje bi sploh kaj kupil in v bistvu pogledal nasploh. Sama sem takšna, da mene pritegnejo strani kjer je vse lepo urejeno, da je stran privlačna nap ogled, da ne potrebuješ 3 ure, da sploh najdeš to kar iščeš. Veliko spletnih strani je namreč tako nakracanih bi jaz temu rekla, da te mine sploh iskati za artikli, ki jih ponujajo ker je naporno za gledati, vse tako neurejeno.

Image result for models with bags

Rada imam takšne strani, da ko pridaš gor točno veš kje moraš kaj klikniti, da se ne izgubiš med vsemi artikli, da je vse lepo po kategorijah, to je privlačno za pogledat in na koncu tudi kaj naročiti. Enkrat že dolgo nazaj sem naročevala nekaj, ne vem več na kateri spletni strani vem pa da sem večkrat prišla na takšno težavo, ki jo bom sedaj opisala.

No, grem v spletno košarico da zaključim nakup in vidim, da me čaka po 5 korakov, da konkretno zaključimo nakup. To je meni osebno tako mučno, rada imam da vpišem naslov in te podatke, ki jih potrebujejo in je to to, zakaj za vraga bi potrebovali 5 korakov do konca! In vem, da sem velikokrat preklicala naročilo, sploh nisem zaključila naročila, ker me je pri drugem koraku minilo do nakupa in raje nisem nič naročila.

Nazadnje pa sem si kupila eno torbico na torbice.eu in tam mi je kot prvo bila všeč spletna stran, vse najdeš takoj! Meni najbolj pomembno. In drugo najbolj pomembno, da ko zaključuješ nakup ne potrbeuješ reševati 5 korakov do konca ampak samo 1 korak in še ta je naslov kam poslati in pač ti osnovni podatki! To je pa tudi to in ekola, tako super spletno stran imajo, da so dobili najbolj težko stranko, a je pri njih nekaj kupila . mene, haha. Plus tega na koncu ko dobim paket domov je bila torbica res WOOOW! In to je to kar kupec hoče. Ta wow efekt.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja