Vsak, ki se je kdaj ukvarjal z vrtom ali pa še bolj z zelenimi sobnimi rastlinami ve, da pod vsako lepo, veliko rastlino, močno in zdravo rastlino, pa najsi gre za paradajz ali Madagaskarski dragulj, rastejo močne, velike , zdrave in lepe korenine. Ravno na tem nespornem dejstvu in ne zgolj predpostavki temelji filozofija gustavkäserjeve skupine za poslovna okolja in subjekte.

  1. Gustav Käser je podjetje ustanovil leta 1963. Vse od takrat se podjetje prilagaja hitrim spremembam vse bolj zapletenega poslovnega okolja in ponuja svetovni nabor strank iz pisarn, ki se nahajajo v ali v bližini glavnih poslovnih središč Evrope, Azije in Amerike.

Združevanje vloge podjetnika in trenerja prinaša pozitivne rezultate

Svetujejo in delujejo na podlagi partnerskega odnosa, se ukvarjajo z vodstvom in so hkrati vrhunski strokovnjaki. So usposobljeni za svetovanje na podlagi usposabljanja in olajševanja sprememb. Pri tem združujejo vloge podjetnika in trenerja, ki je dvakrat letno vgrajena v njihovo notranjo akademijo, kar je redko v poslovnem svetu. Njihov temeljni princip je navdihniti ljudi, da aktivirajo svoj polni potencial, pri tem pa prispevajo k sestavi sodelovanja in tekmovanja, hkrati z individualno odličnostjo in medsebojnem nastopu.

Strokovnjaki za vodenje podjetja | Spletni domek

Kako priti do močnih korenin podjetja

Ravno to je pritegnilo tudi Boštjana Trilarja, direktorja medicinskega centra Barsos, poslovneža in nekdanjega župana Kranja, da je pridobil licenco in je sedaj voditelj izobraževanj pri Gustav Käser Trainig International.  Poleg tega, da je izpopolnil svoja znanja na področju vodenja in upravljanja, javnega nastopanja, strateškega komuniciranja, poznavanja človeških vedenjskih vzorcev in osebnostnih profilov, je osvojil tudi najpomembnejši prispevek gustavkäserjeve skupine: profesionalizacijo vedenja in komunikacije (njihove in strankine)  na široko opredeljenih področjih vodenja in upravljanja, prodajne uspešnosti ter korporativne kulture in sprememb.

Kot rečeno na začetku, pod vsako lepo rožico raste močna korenina. Kako priti do močnih korenin podjetja, pa vas bodo naučili pri Gustav Käser Trainig International.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja