Imate radi praznike ali ste bolj tip človeka, ki jih ne mara kaj preveč? Jaz sem včasih bila človek, ki sem res sovražila praznike, preprosto jih nisem marala, ko je bil kakšen praznik na sporedu se mi je kar obračalo v želodcu, ali pa če se je približeval moj rojstni dan, to mi je bilo mučno. Potem pa, ko so leta minevala in sem se obkrožila s pravilnimi ljudmi, veliko smo se družili, praznovali skupaj praznike in sem nekako začela sprejemati to in mi je vse skupaj začelo postajati vedno bolj všeč.

Rezultat iskanja slik za family christmas

In sedaj lahko rečem, da imam rada praznike, imam rada svoj rojstni dan. Vse kar je je to, da se nisem dovolj družila, nisem bila obkrožena z ljudmi, nisem se znala veseliti, ker sem bila preveč zaprta vase in posledično nisem znala uživati v stvareh v katerih moreš uživati, kajti živimo zato, da živimo življenje, ne pa da se prebijamo iz dneva v dan. To večinoma ljudi tudi počne, sama sem to tudi včasih prakticirala in vem kako je, ko nimaš neke motivacije, nimaš zagona, elana, energije.

Vsi prazniki vam naj postanejo veselje, naj vam postanejo motivacija, da se boste spet ponovno družili s svojo družino ali prijatelji, da ne boste sami, da boste v krogu ljudi, ki jih imate radi. Pomembno, da boš srečen je to, da si s pravimi ljudmi. Če nisi s pravimi ljudmi in ne čutiš globoko v sebi, da si srečen, potem so to napačni ljudje zate. Ko se ujameš z nekom, te nič ne moti pri njih, čeprav imajo napake, ampak si srečen ob njih, čas z njimi ti mine kot šus, potem veš da si zraven tistih s katerimi moraš biti, ker so pravi zate. Uživajmo vse praznike, ki prihajajo, bodimo srečni in se veselimo vsi skupaj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.