Vsi ljudje si želimo, da bi imeli redno zaposlitev, dobro delovno mesto, dobro plačo, kajti dejansko je tako, da pač preprosto rečeno, vsi potrebujemo denar, da plačamo položnice ter, da si še kaj privoščimo in žal je tako, da brez denarja ni danes več nič mogoče. Jaz sicer pravim, da sreče denar ne more kupiti in to je čista resnica, lahko imaš ne vem koliko denarja, vendar, če nisi srečen v sebi in okrog ljudi s katerimi si ti noben denar na svetu ne bo pomagal, ampak ja, pomaga pa nam preživeti čez mesec, kajti brez denarja bi lahko postali brezdomci, njihovo življenje pa ni ravno lahko.

Vsi si želimo uživati življenje, kam iti, ne samo do trgovine po hrano in nazaj, ampak dejansko na počitnice, na oddih, to si vsi želimo, kdo si pa tega ne želi in spet je tukaj denar, če hočeš vse to izkusiti. Veliko je ljudi, ki gredo komaj iz meseca v mesec in to se resnično ne bi smelo dogajati, vendar žal se. Pa še povrh vsega se vse vedno bolj podražuje od trgovine do elektrike do vsega dobesedno in določenim je že tako prej šlo kar težko, nočem si niti predstavljati kako jim more potem šele sedaj biti.

Že sama, če grem v trgovino, prej si za 20 eur še nekaj dobil v trgovini, sedaj za ta denar ne dobiš nič kaj prav, še polovico vrečke ne. Kam gre ta svet se vprašate kdaj to? Jaz se zelo velikokrat in res prav strah me je prihodnosti. Sicer trenutno mi nič ne manjka imam službo, imam denar, imam vse, vendar ko pa pogledaš koga drugega, ko nima niti za osnovno dobrino, te pa kar stisne pri srcu, zato pa pravim, da vsak bi moral imeti zaposlitev in denar za normalno življenje. Kaj pa vi mislite?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja