Delo od doma, če pogledamo iz ene perspektive je mnogo boljše kot pa če moramo nekje delati osem ur v eno in si ne moreš sam krojiti svojega časa.

Po drugi strani pa je delo od doma težko, pa ne zato, ker bi bilo težko delati, ampak ko imaš cel dan zase oziroma bolje rečeno si ga sam krojiš je slabše, ker potem te kdo pokliče za pijačo pa rečeš ok, pridem, potem delaš nekaj, se ti več ne da in potrebuješ počitek, ker postaneš žejen, lačen in še ne vem kaj vse in spet si narediš odmor in takšne podobne reči.

Ne vem, so slabosti in prednosti, vendar meni je res super delati od doma, plus tega je še dodaten plus, ker imam doma kužka in mucke in sem lahko več z njimi kot pa drugače, če bi delala po 8 ur, pa preden prideš domov pa si zdoma več kot 9 ur. Vendar kako postati freelancer, to marsikoga zanima, ker ne ve kako bi se tega lotil in začel nekaj na svoje.

Rezultat iskanja slik za freelancer

Freelancer je pač človek, ki dela na svojem za druge ljudi, vendar je veliko odvisno od tega kako iznajdljiva je oseba, kajti to delo ni prav za vsakegar. Recimo poznam enega, ko vem da definitivno ne bi bil za takšen posel, to pa zato ne, ker se popolnoma nič ne znajde sam, vse mu je treba natančno in točno povedati kaj in kako more narediti, takšna oseba pa sama zase ne more delovati, zanj je dobra služba takšna, da ima šefa in podšefe, ki mu točno povedo kaj in kako narediti, da oddela 8 ur in je to to.

Nekdo, ki pa mora po cele dneve razmišljati o delu (saj imaš seveda čas tudi zase, ampak ni to tako kot pa redna služba ko narediš tam vse, doma pa ne rabiš nič več razmišljati o delu). Niso vsi ljudje za vse to je dejstvo in prav je na nek način, da smo si ljudje različni, saj drugače bi se vsi tepli za enake stvari.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja