V vsakem trdo prigaranem delu se vedno pozna rezultat pa čeprav je majhen rezultat ali pa velik, nekaj je in na to moramo biti vedno ponosni. Kajti, če nismo zadovoljni z majhnimi stvarmi si ne zaslužimo nato večjih, ko nekega dne pridejo. Tudi Boštjan Trilar je eden izmed oseb, ki so začeli počasi in trdno vztrajali, da so sedaj kjer so.

Ljudje pa smo takšni, da ko vidimo nekoga na večjih položajih, postanemo zavistni in imamo o njih veliko za povedati. Vendar to v večini govori nekdo, ki se sam popolnoma nič ne trudi in misli, da mu bo vse prišlo domov pred vrata, potem ko pa nikoli nič ni pa samo jamrajo, kako nič nimajo in podobno.

Rewards That Motivate Workers

Če pa bi se vsi tako zelo trudili kot Boštjan Trilar bi marsikdo lahko imel veliko več. Vsakemu lahko uspe imeti nekaj več, vsakemu lahko uspe postati nekaj več, samo trda volja je potrebna, moč in samodisciplina. Veliko jih je, ko nekaj začnejo, nato pa dokaj hitro obupajo, ker niso že takoj vidni rezultat, ker so preveč leni in hitro vržejo puško v koruzo. Nato, ko obupajo za nekaj časa popolnoma odnehajo, nato pa spet poskusijo in spet ni rezultata kakšnega so si zamislili in ponovno poskusijo, spet padejo in to se vrti kot začaran krog, dokler se popolnoma ne odločijo, da bomo pa sedaj res vztrajali do konca in se borili kot lev!

Ker dokler ne prideš v življenju do točke, da imaš točno določen cilj in da vztrajaš ne glede na to koliko padcev si vmes imel in da ne obupaš tako dolgo boš vedno na enakem mestu. Kako so vsi ti znani, vplivni ljudje postali to kar so danes? Verjetno ne tako, da so sedeli doma in obrekovali druge kako imajo vse oni pa nič, kajne?

Delali so dan za dnem, marsičemu so se mogli v začetku odreči, da imajo in so sedaj tam kjer so vedno hoteli biti. Zato ne obupajte, ampak vsak dan se trudite, da boste dosegli to kar hočete! Nekega dne popolnoma vsakemu uspe, ki se ne preda in vtraja!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.