Vas zanima ali je uporaba menstrualne skodelice težavna? Ste zasledile, da je to neka nova zadevica na trgu in bi jo rade preizkusile, vendar vas je strah, če je to sploh ok, kakšna je uporaba, kako to sploh odstraniti, ali gre kaj preko in podobne reči. No, naj vas ne bo strah, ker ta skodelica ni prav noben bav bav, kajti je res zelo priročna, niti vas ne bo motila med gibanjem. Kako v bistvu odstranimo to skodelico ven?

Menstrualna skodelica Lily Cup™ | Kunapipi.si

To naredimo tako, da stisnemo za dno skodelice in jo izlijemo v školjko, kri pa je prav tako gostejša od vode, tako da ne bo špricalo vse naokrog in vas tega ne rabi biti niti malo strah. Prav tako zagotavljajo do 12 ur stalne zaščite, so brez kemikalij, vlaken ali belil. Primerne so za večkratno uporabo tako, da lahko rečete vložkom in tamponom kar bye bye.

Ženske smo takšne, da veno gledamo da gremo malce naprej, da najdemo nekaj kar nam olajšuje določene reči, da se bolje počutimo, da nismo tako v skrbeh in preprosto iščemo vedno znova in znova rešitve, kako si olajšati določene zadevice in voila, ta skodelica je eno veliko olajšanje za žensko.

Veliko lažje bi bilo, če ne bi imele teh mesečnih ciklusov, vendar kaj hočemo, takšne smo in takšne se moramo sprejeti. Verjamem, pridejo dnevi, ko si želimo, da ne bi bile ženske, da bi raje bile moški, samo po drugi strani, pa imamo ženske veliko več prednosti pred moškimi, da je mnogo lepše biti ženska. Na teh par dni v mesecu pač preprosto pozabimo in je to to. Tako, da ženske, bodite vesele, da ste ženske ter živite svoje življenje na polno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja