Ali ste se kdaj spraševale, zakaj je biti ženska tako težko? Jaz sem se to vprašanje tolikokrat vprašala, da sem se kar nehala spraševati nasploh. Po eni strani mi je super biti ženska, ne znam obrazložiti zakaj, ampak super je biti, po drugi strani pa je težko biti, saj moraš za marsikaj poskrbeti in da si urejena, da si lepa, da je na tebi vse tipi topi in da izgledaš kot iz pravljice.

Image result for oblikovanje obrvi

Meni osebno je ful fajn in sem zelo samozavestna, ko sem naličena, urejena v nulo, ampak kaj ko pa kot prvo sem zelo nejutranji tip človeka in se mi nikakor ne da vstati in potem se vedno na hitro uredim, kar pa nikoli ni najbolj perfektno. Kot drugo ti urejanje, da si res dobro lepo urejen vzame toliko časa da je to že katastrofa, ampak ok, končni »izdelek« je pa res vrhunski.

Kot primer, že oblikovanje obrvi je nek poseben proces, ampak da pa res dober wow efekt in izgleda res dobro na osebi, čeprav je čisto majhna sprememba. Če pa želiš še bolj oblikovane in posebne obrvi, da se vidi, da daš nekaj nase in si jih ne urejaš sama doma pa je super, če greš k nekomu, ki to res dobro obvlada in je to to.

Velikokrat je potrebno vložiti malce denarja v določeno stvar in je potem zadevica takšna kot si želite, vendar morate biti odločene, da hočete spremembo. Verjamem, da je vsako žensko strah spremembe, ampak če ne sprobaš ne mores vedeti, če je to zate ali ne! Sprobaj in boš videla.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja