Uporabljate telefon med vožnjo brez možnosti za prostoročno telefoniranje? Verjetno ni potrebna dodatna razlaga, da je to nevarno tako za vas, kot za ostale udeležence v prometu, saj tako pri vožnji niste dovolj zbrani.

Podjetje S-car vam ponuja odlično in varno rešitev – Bluetooth avtoinštalacijo, ki vam omogoča priklop kateregakoli telefona z možnostjo Bluetooth funkcije.

 

V ponudbi imajo tri Bluetooth avtoinštalacije, ki jih je možno vgraditi v vsako vozilo, ponujajo pa tudi možnost povezave z vašim priljubljenim medijem za predvajanje glasbe. Vse tri Bluetooth avtoinštalacije so tudi trenutno edine na tržišču, ki omogočajo povezavo dveh telefonov hkrati.

Poleg že znanih funkcij glasovne prepoznave in prenosa imenika lahko vaš klic iz opcije prostoročno diskretno takoj preusmerite na telefon. Prav tako pa lahko, če želite prikriti katere funkcije ste uporabljali, z nastavka odstranite tipko in zaslon.

Bluetooth avtoinštalacije imajo avtomatsko sinhronizacijo imenika do 8.000 kontaktov, neodvisno glasovno prepoznavo, avtomatsko povezavo in možnost nadgradnje seta preko Bluetooth-a.

 

Življenje je lažje! Prižgete motor. Peljete se. Pogovarjate se. Tako lahko in varno je!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja