Juice. Dr. Juice&CO

Dr. Juice&Co je priznana blagovna znamka, ki se ponaša s svojim paradnim konjem, vrhunskim koloidnim srebrom, ki je rešitev za marsikatero zdravstveno tegobo. Pravzaprav je koloidno srebro tako vsestransko in ima tako širok spekter zdravilnih lastnosti, da ga kar sami zdravniki sami imenujejo za čudež in močno priporočajo svojim pacientom.

Zakaj koloidno srebro?

Zato ker je naravni antibiotik in je kot tak najboljša možna alternativa ostalim antibiotikom, za katere je že dolgo znano, da niso ne tako učinkoviti, varni ali primerni za uporabo, kot se kitijo.

Koloidno srebro učinkuje in uspešno kljubuje proti bakterijam, virusom, glivicam in ostalim parazitom. Ugodno vpliva na zdravje kože in pospeši njeno celjenje, krepi imunski sistem, njegovo moč pa so izkoriščali že ljudje iz starega Rima in Grčije.

Seveda se ne uporablja zgolj v medicinske namene, saj je nadvse uporabno tudi za gospodinjstvo. Ste vedeli, da lahko z njim poškropite svoje rastline, ki si bodo zaradi tega hitro opomogle in še lepše zacvetele?

A koloidno srebro ni enako koloidnemu srebru

In pri izbiri in nakupu je svetovana previdnost. Treba je vedeti, kje ga kupiti in na kaj biti ob nakupu pozoren. Čeprav se ponekod v sosednjih državah prodaja že v lekarnah, je pri nas možen nakup preko spleta, kar daje možnost, da svojo izbiro še bolj skrbno in previdno načrtujemo.

Znamka Dr. Juice&Co polaga vso znanje v nenehen razvoj in napredek svojega izdelka ter zagotavlja njegovo neoporečno varnost s strogimi in rednimi kontrolami, ki so bile zaupane neodvisnemu institutu za nanotehnologijo Bay Zoltan iz Budimpešte.

Pomembno vlogo igrajo tudi varnostni certifikati, ki jamčijo za kakovost izdelka in koloidno srebro Dr. Juice&Co se ponaša z enim izmed najbolj priznanih ter znanih, to je TÜV SÜD, ki širom sveta slovi kot sinonim za kakovost, saj mora izdelek prestati izredno zahtevne in visoke kakovostne zahteve.

 

Leave a Reply